Guminő legénybúcsúra

Guminőt minden legénybúcsúra

Egy gumibaba nem csak szexi, de vicces is lehet, pláne egy legénybúcsún. Szuper klasszul feldobhatja a party hangulatát. Napjainkban már szinte kötelező legénybúcsú partielemnek számít. A guminőt be lehet vonni különböző legénybúcsús feladatokba, játékokba, de már az is, önmagában is nagyon mókás ha csak látod a haverod kézenfogva sétálgatni vele a városban. Megannyi kompromitáló kép készítésére ad lehetőséget. 😉 Ráadásul nem kellenek egyenpólók sem, hiszen az utcán sétálva mindenki tudni fogja, hogy ez egy legénybúcsús csapat, sőt… azt is, hogy ki a vőlegény.
Szuper guminős feladatokat lehet kitalálni. Az egyik feladat lehet akár az is, hogy különböző megadott helyzetekben és szutiációkban kell fotózkodni a babával pl. venni neki egy gombóc fagyit, fotózkodni a babával és egy párral közösen.

De gyakori feladat szokott még lenni az is, hogy az este folyamán a pucér guminőt fokozatosan fel kell öltöztetni, idegenektől szerzett ruhadarabokba. Hiszen nem vihetitek be csak úgy pucéran egy szórakozóhelyre… mégis csak egy hölgy.

Sok szempontból még jobban is jöttök ki a dologból ha egy guminő kerül meginvitálásra a buliba és nem egy hús-vér csajnak fizettek. Így még viccesebb lehet a buli és attól sem kell tartanotok, hogy a vőlegény félrelép a nagy estén.

Mára már nagyon sokféle gumibaba közül lehet választani. Vannak melyek tipikus megjelenéssel, meglehetősen plasztik, kicsit gagyin-klasszikus bájjal rendelkeznek de vannak olyanok is, melyek már egészen hűen imitálnak egy-egy színésznőt, celebet. Nagyjából ehhez mérten vannak drágább és olcsóbb darabok. Egy legénybúcsúra kitűnő lesz egy olcsóbb, tipikus, klasszikus megjelenésű guminő. A móka kedvéért válasszatok olyat, amelyik a lehető legjobban elüt a menyasszonytól (hajszínben, bőrszínben stb.) Akár viccel felfújható gumiállatot is vehettek. Nagyon népszerűek például a gumikacsák, vagy gumi tehenek, melyek kélynyílással is el vannak látva. Vagy ha a buliba belefér… gumipasik közül is válogathattok. (Persze azért csak óvatosan, ne hozzátok kellemetlen, kínos helyzetbe a vőlegényt, hiszen ez az ő nagy estélye lesz.)

A guminő a lehető legjobb ajándék a legénybúcsúra. Tréfás, szexi és még a legénybúcsú után is jól jöhet a vőlegény, akkorra már férj számára. Sokan nem csak egyedül, de partnerükkel együtt, mintegy édeshármasként is bevonják ezeket a nőciket az együttlétekbe.

Egy tipp:
Akár ilyen extrém külsejű guminővel is meglephetitek a vőlegényt:

guminők

 

Reklámok